OVER ONS

Wij (Lucas en Jasper) geloven dat we iets kunnen toevoegen aan het welbefaamde coaching-land. Er bestaan ceremonies en platte coaching sessies. Wij gaan voor een nieuwe twist.


Door de natuur in te duiken en door met oefeningen energie te verhogen en verlagen, ervaar jij het ambacht van man zijn.


Praktisch en buiten, zonder boeken en poespas, puur natuur om jezelf weer te leren kennen, om te leren hoe je met jouw dagelijkse prikkels en uitdagingen kunt omgaan.

JASPER

MAN, VADER, THERAPEUT, COACH

Hoe ervaar jij het MAN zijn?

Het man zijn is voor mij daadkrachtig zijn. Weten waar je naartoe wilt werken in je leven en dat doorzetten. Maar tegelijkertijd ook gevoelig kunnen en mogen zijn. Een balans tussen beiden. Zelf ben ik een gevoelig mens en dacht ik vroeger dat daar geen daadkracht bij zou kunnen passen. Nu ervaar ik dat het beiden mogelijk is. Net als de perfecte balans daartussen.

 

Wat zijn jouw MAN uitdagingen?

Als vader van een jong gezin (vrouw, 2 zoons van 9 en 7 jaar oud) is het zoeken naar balans. Aan de ene kant wil je die oer-man zijn. Vol in je kracht staan en het leven ervaren. Maar aan de andere kant wil je ook een bijdrage leveren aan het gezin. En je vrouw ondersteunen. We leven niet meer in een tijd waarbij man zijn een stereotype is.

 

Waar krijg jij als MAN energie van?

Ik krijg energie door de grenzen van mijn geest en lichaam op te zoeken. Door het leven in zijn volledigheid te ervaren. Door uit mijn comfort zone te gaan merk ik dat ik weer een frisse blik krijg in het leven. Om weer tal van nieuwe mogelijkheden en kansen te zien. Om te groeien en geluk te ervaren. Breng dat kind in je naar boven. En wees daadkrachtig en teder tegelijk.


Meer over mij kun je lezen op mijn website.

LUCAS

MAN, THERAPEUT, ENERGIE COACH

Hoe ervaar jij het MAN zijn?

Een rit die ik niet had willen missen. Ik ben trots op mijn mannelijkheid, de beschikbare kracht in combinatie met gevoel, de fouten die ik maak en de ervaringen die op mijn pad komen. Er wordt veel druk gelegd op het leven en wij mannen hebben torenhoge verwachtingen op onze schouders. Dit leggen wij onszelf op omdat we het aankunnen op voorwaarde dat we zelf in onze kracht staan.

 

Wat zijn jouw MAN uitdagingen?

Ik ben een man met veel gevoel, die leeft vanuit zijn intuïtie en trots is op zijn uniekheid. De uitdaging ligt er voor mij in om mij niet door externe prikkels af te laten leiden van wie ik ben en waar ik energie van krijg.

 

Vanuit mijn krachtpunt stap ik uit mijn comfort zone om mij te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan door het nieuwe te omarmen. Het is een uitdaging om te vertrouwen op mijn gevoel en dit ook te communiceren aan mensen die dicht bij mij staan. Door te communiceren kan er ruimte ontstaan om tot oplossingen te komen.

 

Waar krijg jij als MAN energie van?

Mijn energie haal ik uit het blijven leren en het openstaan voor verandering. Mijn purpose is het om mensen terug te brengen naar zichzelf, dat ze hun uniekheid omarmen en trots zijn op wie ze zijn. Je kunt pas voor jezelf zorgen als je kunt voelen wie je bent.


Meer over mij kun je lezen op mijn website.

MISSIE

Mannen hun kracht en uniekheid te laten voelen. Dat MAN zijn iets krachtigs en tegelijkertijd zachtaardigs is.

VISIE

Mannen hun stem en visie in zichzelf te laten herleven. Dat deze intenser, duidelijker en sterker worden dan opinies van buitenaf. Om meester te worden van het MAN zijn en het leven te vieren vanuit de eigen kracht en uniekheid.

CONTACT

 
 
 
Ja